CelioGenix - (VERLOPEN) Winactie: Holistik geeft 60 flesjes CelioGenix weg!
Loading...
Loading... Sorry for the wait

(VERLOPEN) Winactie: Holistik geeft 60 flesjes CelioGenix weg!

De dames van online magazine Holistik, Evelyn en Karlijn, verdiepten zich in de beauty shots van CelioGenix en ontdekten wat collageen in combinatie met vitaminen en mineralen voor huid, haar en nagels kan doen. Lees snel hun artikel om te weten hoe je een 60-Day Power Boost CelioGenix kunt winnen!

"WIN: 60 alles-in-één collageen beautydrinks van CelioGenix t.w.v. €180"

"Collageen is een lijmvormend eiwit dat stevigheid geeft aan je huid. Je lichaam maakt voortdurend nieuwe collageen aan. Maar vanaf je 25e daalt de productie, om na je 40e pas echt een snoekduik te nemen. Wil jij je huid ook op latere leeftijd mooi en stevig houden? Dan is het slim om Moeder Natuur een handje te helpen. Met CelioGenix wordt dat je zo makkelijk mogelijk gemakt. Met één flesje per dag voorzie je jouw lijf dagelijks van een flinke dosis hoogwaardig collageen, vitaminen en mineralen. We mogen deze week een ’60-Day Power Boost’ weggeven, ofwel een voorraad voor 2 maanden. Reken maar dat jouw huid, haar en nagels er van opknappen!"

CelioGenix Beauty Drink

"60 dagen getest"

"Holistika Evelyn (43) testte de beauty shots zelf uit voor een periode van 60 dagen: “Ik gebruik CelioGenix nu bijna twee maanden. Elke ochtend haal ik een flesje uit de koelkast want koud smaakt het drankje het lekkerst. De smaak is vrij zoet, daarom meng ik CelioGenix met 100 ml water. Na 3 weken zag ik de eerste subtiele resultaten. Mijn huid voelt iets steviger. Twee weken later begon ik ook verschil te zien aan mijn haar en nagels. Mijn haar is zichtbaar voller (en lijkt sneller te groeien, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen). Mijn nagels voelen sterker aan en breken minder snel. Ik kan zelfs een laagje nagelverharder achterwege laten. Na 60 dagen kan ik maar één conclusie trekken: ik wou dat ik CelioGenix jaren eerder had ontdekt;-).”"

Weten hoe je kans kunt maken op 60 flesjes CelioGenix t.w.v. €180? Lees de blog van Holistik!