CelioGenix - CelioGenix in online magazine MamsatWork
Loading...
Loading... Sorry for the wait

CelioGenix in online magazine MamsatWork

Joyce van online magazine MamsatWork testte onze Collagen Beauty Drink en schreef hier een leuk stuk over in haar online blog.

“A collagen shot a day for glowing skin”

Blogger Joyce drinking CelioGenix

“Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik bemerk de laatste jaren een duidelijke achteruitgang van mijn huid. Niet zo raar ook, want ik nader de 50 en heb de overgang ook al doorstaan. Er veranderd in deze leeftijd natuurlijk vanalles aan je huid en hormoon huishouding, wat niet echt ten goede komt aan mijn uitstraling. Ik ben dan ook regelmatig op zoek naar producten die mij -en mijn huid- een handje kunnen helpen. Collageen drinken is daar zo’n voorbeeld van. Dit keer heb ik CelioGenix gekregen om te proberen en ik deel mijn ervaringen graag met je zodat je zelf kan beslissen of dit collageen product ook eventueel iets voor jou is.”

Onze Beauty Drink
Joyce - MamsatWork

“Ingrediënten van CelioGenix”

“CelioGenix collageen bevat meer dan collageen alleen. Er zijn verschillende vitamines en mineralen toegevoegd aan dit collageen drankje om de shot nog effectiever te maken. Verder bevat CelioGenix Aloë Vera en Goji Bessen en het co-enzyme Q10 dat je veelvuldig tegenkomt in anti-aging producten.”

“Conclusie en mijn CelioGenix ervaringen”

“Zoals gezegd vind ik het drankje heel goed te drinken, de collageen shot van CelioGenix smaakt wat zoetig. Mocht je dat te sterk vinden dan kan je het altijd nog een beetje aanlengen met water, maar ik vind dat zelf niet nodig. Zorg er wel voor dat je de collageen drank koelt, dan is het lekkerder om te drinken. Verder merk ik na een regelmatig gebruik ervan dat mijn huid inderdaad een frissere en stevigere uitstraling heeft. Toegegeven, ik heb op bovenstaande foto ook wat make up op ? , maar toch vind ik mezelf er goed uitzien. Al zeg ik het zelf. En dat is na al die klusmaanden best fijn om te constateren.”