Do you like our drink? Send your picture with CelioGenix to [email protected] and get featured!

Based on 66 reviews
62%
(41)
33%
(22)
5%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
C
CelioGenix Beauty Drink
Cassandra Klamer
Eindelijk heb ik weer een mooie huid!

Wat ben ik blij dat ik dit product hebt ontdekt. Jaren lang heb ik last gehad van een slechte huid en ook zag ik steeds meer rimpels waar ik mij aan stoorde... Sinds ik celiogenix gebruik straalt mijn huid weer en voelt het echt glad en zacht aan. En jawell, ook de rimpels zijn verminderd! Ik ga er zeker meer door want ik heb eindelijk weer een mooie huid!!

heel handig supplement

Collageen en meer im een drankje, heel handig!

C
CelioGenix Beauty Drink
Chris Vercoulen
lekker!

Zeer tevreden over de celliogenix drink met marine collageen lekker zelfs

S
CelioGenix Beauty Drink
Sylke Lieshout
zachte huid door deze drankjes

Wat een top drankje. Mijn huid is echt zachter ook als het gaat om lijntjes. Fijne verbetering en prima spul om te drinken.

verschil is zichtbaar

het verschil is wel zichtbaar nu mar duurde wel 3 maanden ong voor dat ik het begon te zien, even volhouden maar dan heb je ook wat

K
Subscription
Kimberly Prawiro
Klein beetje resultaat

Ik heb het gebruikt 60 flesjes elke dag een flesje, eigenlijk het enige verschil voor mij is mijn haat, maar mijn huid is echt niet strakker geworden helaas, ik heb nog steeds een verslapte gezichtshuid dus voor mij mijn huid is niet strakker wel ziet het er iets beter uit maar ook niet echt een hele goede resultaat

mooie nagels

wonderspul mn nagels zie ik het verschil na 1 maand en haren en huid word ook sterker na 1,5 maar vooral nagels valt op

celliogenix

goed colageen met mooi resultaat

complete drinks

Erg fijne collageen drinks! Super compleet waardoor ik geen vitaminepillen meer hoef te slikken.

nooit meer zonder

ik kan nooit meer zonder deze collageen drinks echt een top product. Doe wel eens een korte pauze maar vooral mijn haren zijn voller en huid ziet er ook beter uit als ik dit drink, van binnenuit verzorgen klopt dus echt.

Fantastisch drankje

Ik gebruik het al een tijdje en ben er super enthousiast over, werkt perfect.

Goed voor de huid

Deze beauty drink werkt goed voor de huid. Heb zelf een rijpere huid en in mijn gezicht en hals voelt het nu strakker en gehydrateerd. De vitaminen zijn fijn maar vooral als je je huid beter wil verzorgen is dit een aanrader.

fijne collageendrink

snelle levering en leuke flesjes, nu 2 keer besteld en en tot nu blij ermee. huid straalt meer en hoop vooral dat ik nog meer resultaat zal krijgen. Goede prijs/kwaliteit.

C
CelioGenix Beauty Drink
Cato P. Veenbrink
handige shots!

Scheelt behoorlijk wat gedoe omdat je niet hoeft te scheppen en te roeren. De smaak is vrij zoet maar wel goed. Al wat complimenten gehad dus ga er voorlopig mee door!!

R
CelioGenix Beauty Drink
Roksana Stryganek
Super product

zeer goed product, drinkt nu al 40 dagen en het verschil in huid is verbluffend. De huid is zeer gehydrateerd, rimpels zijn minder zichtbaar en ik heb vooral de indruk dat ik meer energie heb.

D
CelioGenix Beauty Drink
Dila van Wiggen
werkt top

celiogenix doet zn werk en is zo handig!! strakkere huid en ook blij met de vitaminen

super collageen drankje

wilde van binnenuit iets doen voor mijn huid en dus tijd geleden gekozen voor celiogenix. Nu wist ik wel dat het voor je structuur iets doet maar dat je het zo goed kan zien had ik niet verwacht. Ben 47 jaar en mijn huid is echt al opgeknapt sinds ik dit gebruik. Super drankje met collageen dus

hopelijk snel verbetering

Pas paar dagen bezig dus nog geen verschil maar smaak is prima. Ben hoopvol en benieuwd, tot nu dus nog even 3 sterren

F
CelioGenix Beauty Drink
Frederieke vd P.
lekker drankje

Na bijna een maand voelt mn gezicht minder droog en steviger dus ga zeker opnieuw bestellen

R
CelioGenix Beauty Drink
Renu Dobbelaar
beauty shots

Heel eerlijk ik merk nog niet superveel, ben ook pas net begonne, maar mijn huid voelt wel al wat beter aan. Kan het dat ik ook nu al verschil in mijn haar zie?

het beste collageen

dit drankje celiogenix is het beste van alles wat ik heb geprobeerd, beter dan runder heel makkelijk en al na paar weken resultaat super product dus ik zeg doen!

M
CelioGenix Beauty Drink
Mischa Martins
contains nice ingredients

So many great ingredients yet no preservatives and alchohol or gluten, nice drink that I plan to use for much longer.

D
CelioGenix Beauty Drink
Dominique De Smet
Favoriete supplement

Celiogenix is mijn nieuwe favoriet. Eerst nam ik dagelijks vitaminepillen die prima waren maar door de combinatie met huidverzorging en zo alles in een ben ik overgestapt op celiogenix. vind de shotjes het lekkerst als ze gekoeld zijn.

super!

super drankje beter als andere, heb genoeg geprobeerd en steeds weer gestopt maar dit klonk zo goed over de ingredienten dat ik collageen toch nog 1 keer kans wilde geven. maar dan met celiogenixx en ben blij dat ik dit heb gedaan. Niet alleen voor huid ook bij haar zie ik verbetering.

C
CelioGenix Beauty Drink
Carla vd Bergen
Dit drankje werkt

Erg tevreden met celliogenix beautydrink, nu na 3 maanden begint het mensen echt op te vallen dat mijn huid er beter uit ziet. Dan vertel ik dat het door een drankje komt veel beter dan alle andere dingen die ik heb geprobeerd. En een stuk makkelijker. Het werkt gewoon, heb nu een gezonde huid met minder lijntjes.