CelioLabs International – een Nederlands bedrijf met een internationale focus – ontwikkelt hoogwaardige beautyproducten met het doel productkwaliteit en klantervaringen naar een hoger niveau te tillen. Door uitgebreid onderzoek naar ingrediënten en productietechnieken te combineren met kennis van de markt en klantenfeedback hebben wij op succesvolle wijze het beautymerk CelioGenix ontwikkeld.

CelioGenix refereert naar Hemelse Genen


Onze Beauty Drink

Ons eerste en premium product is de CelioGenix Premium Collagen Beauty Drink. Dit product is alles waar wij voor staan: van hoge kwaliteit, een complete combinatie van de beste ingrediënten, makkelijk in gebruik en in het algemeen een product dat perfect binnen uw beautyroutine past en waarmee resultaat behaald wordt.

Met deze Beauty Drink bieden wij onze klanten een nieuw schoonheids- en gezondheidsritueel dat zal helpen de huidstructuur van binnenuit zichtbaar te verbeteren. Door suppletie met CelioGenix kan een collageentekort gemakkelijk worden voorkomen of verholpen. Klik hier om meer te lezen over het eiwit collageen en de werking hiervan!

Maar dat is niet alles! We wilden niet alleen een collageensupplement creëren; we wilden consumenten een gezonde alles-in-1 oplossing bieden inclusief vitaminen en mineralen. Onze klanten blijven onze CelioGenix Beauty Drink kiezen wegens de unieke combinatie en compleetheid van ingrediënten (en natuurlijk de resultaten die ze hiermee behalen!).


Verpakking

Een bijzonder product verdient een bijzondere verpakking: wij kozen ervoor het luxe beautyaspect met het gezonde aspect van een supplement met elkaar te combineren in onze verpakking. Zo kwamen we met de gouden flesjes en boxen die zowel aantrekken als informeren. Uiteraard geven wij om onze planeet en vonden we een plasticvrije oplossing voor onze CelioGenix Collagen Beauty Drink: glazen flesjes met aluminium dopjes in kartonnen boxen.

De glazen flesjes zijn niet alleen een duurzame en recyclebare oplossing, ze zorgen er ook voor dat de shots luchtdicht zijn waardoor het drankje vrij van conserveermiddelen kan blijven.

Productie

Kwaliteit en veiligheid zijn gegarandeerd in zowel het productieproces als het eindproduct. Al onze producten zijn geproduceerd volgens ISO-GMP standaarden, EU goedgekeurd en afkomstig van de meest respectabele frabrikanten compleet met testcertificaten (COA). We voldoen ten minste aan alle EU/EFSA/HACCP-vereisten. We behouden de beste kwaliteitsstandaarden en nemen verantwoordelijkheid ten goede van het milieu.


Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van CelioGenix International B.V. bevindt zich in Nederland. Vanuit dit kantoor doen wij alles van marketing tot klantenservice tot sales. Dit betekent echter niet dat wij ons enkel op de Nederlandse markt focussen. Wij staan altijd open voor groei en uitbreiding, dus bent u als beautysalon, retailer of groothandel geïnteresseerd in het distribueren van ons product dan kunt u zeker contact opnemen!

In het geval van vragen of feedback, stuur ons gerust een email via [email protected] of vul het contactformulier in.